Jassen voor leiders en trainers van Supportersvereniging

HOLTEN - Zondag 3 februari speelde VV Holten 1 thuis tegen ABS en voorafgaand aan deze wedstrijd mocht de Supportersvereniging der Roodzwarten de nieuwe trainers- en leidersjassen aanbieden. De supportersvereniging heeft door middel van een aantal succesvolle acties, een grote bijdrage kunnen leveren bij de jassen voor leiders en trainers van VV Holten. De jassen zijn al een paar maanden in gebruik, maar zondag was er de officiële overhandiging. VV Holten voorzitter Robert Oolbekkink bedankte collega-voorzitter Tonnie Brands en zijn bestuur van harte voor de substantiële bijdrage waarmee de nieuwe jassen werden mogelijk gemaakt. In maart start de Supportersvereniging weer met de jaarlijkse compostactie en hoopt daarbij weer op veel helpende handen en gulle Holtenaren. “Dan kunnen we ook andere mooie initiatieven voor de roodzwarte verenigingen in Holten weer helpen mogelijk maken”, aldus Tonnie Brands. Na de met 2-1 verloren wedstrijd was er op Meermanskamp ook nog een optreden van de welbekende zanger Zwarte Jannes. “Een zeer geslaagde middag voor alle partijen, alleen jammer van de nederlaag natuurlijk”, vond Brands tot slot.

Foto: Math Willems